proizvodi.ferit.hr

Alati za poslovanje

FERIT RFID - Bežični sustav evidencije dolazaka/odlazaka zaposlenika

 

Bežični sustav evidencije dolazaka/odlazaka zaposlenika s RFID sastoji se od programske podrške u obliku web sučelja te sklopovlja u obliku USB RFID čitačatejedan ili više WiFi RFID čitača. USB čitač omogućava spajanje na računalo i čitanje RFID koda s tag-a te prijenos istog na osobno računalo u obliku teksta. S USB čitačem omogućen je unos RFID kartica djelatnika te spremanje u bazu podataka. WiFi čitač/i se spajaju na 220V (šuko utičnica) te putem zaštićene WiFi mreže omogućuje prijavu/odjavu zaposlenika. Za rad WiFi RFID čitača potrebna je WiFi mreža s pristupom na odabrani web server te šuko utičnica, nikakvi dodatni kabeli nisu potrebni. RFID čitače je moguće izraditi tehnikom 3D ispisa prema potrebama naručitelja (primjer prikazan na slici ispod).

 

Osnovna shema sustava.

 

RFID kartice (tag) i primjer 3D izgleda WiFi RFID čitača (dizajn moguće prilagoditi prijedlogu naručitelja).

 

 

Web sučelje omogućava administratoru pregled dolazaka i odlazaka zaposlenika u zadanom vremenskom razdoblju po danu i detaljno, ručno uređivanje dolazaka i odlazaka, arhiviranje podataka te izvoz prikazanih podataka u excel formatu.

Primjer izgleda web sučelja je prikazan na slikama ispod. Izgled web sučelja i opcije prikaza je moguće prilagoditi prema potrebama naručitelja.

 

Glavna stranica.

 

 

 

Prijava administratora.

 

 

 

Unos novog korisnika s administratorskim izbornikom.

 

 

Primjer prikaza ukupnog vremena boravka na radnom mjestu za odabrani raspon datuma.